Monday, 13 August 2012

Mai bwt duit !!!

01) Mudah Dan Berkesan
~ Cepat Dan Ringkas
~ Ikut Panduan Yg Diberi
~ Selamat Mencuba

 Pertama sekali..cepat klik link ni,http://prelaunchx.com/x/belladin adalah penaja anda..anda cuma perlu klik link ini untuk info dan daftar percuma sehingga 27/08/2012.. kemudian klik 'Sign Up' pastu isikan Username anda suka.. pastu isikan email anda sendiri serta password anda.. selepastu isikan sekali lagi password anda di kotak verify password..pastikan password anda ada...lah sama dgn password semasa anda isikan password mula2 tadi dan mudah diingat..selepas tu Sign up..anda akan masuk kembali ker log in page..taip username anda dan password anda sama seperti yang anda taip di page sign up tadi..

02) Kedua bila anda Login, anda akan masuk ke Page akaun anda sendiri....anda lihat $100 tu milik anda. anda lihat sebelah atas kanan
page akaun anda di mana ada tertulis "TASK". anda klik Task tu dan masuk ke page Task List. anda klik "click here" di area "Task: Subscribe to email updates." Isikan email anda tadi... utk " FeedBurner Email Subscription Request" dan kemudian verify subscription.

03) ketiga,Klik petak I have subscribed dan klik "clear task". Kemudian "click here" di area "Task: Enter your payee information." Isikan email anda di kotak "Payee Email Adress", "Payee Full Name" iaitu nama penuh anda ikut Mykad" dan isikan juga di kotak "Payee Physical Address" iaitu alamat rumah atau pejabat anda. anda kena isi nama dan alamat yg tepat dan betul krn maklumat tu akan di tulis ke dlm check anda nanti utk hantar bonus. kalau isi nama samaran atau alamat tak betul, check tu akan bermasalh bila nak masuk ke akaun bank anda nanti atau check tu tak sampai ke rumah anda. dah selesai semua tu anda klik "Update Information". Kemudian di page Task List tu anda klik di kotak "I have entered my payee information! dan kemudian klik "clear task.

04) anda akan masuk semula ke Main Page akaun anda, kemudian lihat di bawah Page bahagian "Your Referral Link". Skrg link tu dah jadi milik anda. anda dah boleh promosi link anda. Copy paste link anda dan letakkan di wall FB anda. kalu ada tweeter, blog, website sendiri, lagilah bagus krn lebih ramai org akan lihat dan klik link anda utk daftar sptmana anda buat tadi. Setiap org signup melalui link anda, anda akan dapat bonus dan commision bulanan. Lagi ramai org join melalui link anda, anda akan dpt lebih banyak bonus dan komisen. Sekiranya anda dapat 3 org signup direct melalui link anda. Lock Level 1 hingga Level 5 akan terbuka secara automatik dan anda dah layak utk menikmati bonus setiap level 1 hingga Level 5.

05) check akan di hantar ke rumah anda..dan income yang anda perolehi akan dapat selepas pelancaran dibuka ujung bulan 8..

Monday, 30 April 2012

SpeedConnect Internet Accelerator v.8.0 Full Silent Installation !!

 cara terbaik untuk melajukan PC danmelajukan sambungan internet sama ada menggunakan perisian ataupun tidak..untuk hari ini,SpeedConnect Internet Accelerator v.8.0 adalah jawapan yang terbaik..dalam entry Jom Lajukan Internet dan Browser Anda!, kita menggunakan perisian Versis Full Speed Boost untuk melajukan sambungan internet dan secara tidak langsung melajukan browser pada masa yang sama..SpeedConnect Internet Accelerator juga berfungsi lebih kurang sama, iaitu dengan mengoptimasikan Windows, dengan cara membaiki Sistem Registry, mengoptimalkan parameter TPC/IP disamping menganalisa kelemahan tetapan komputer pada waktu itu..




Pendek kata, kesemua yang berkaitan dengan internet seperti browsing (melayari laman-laman web), downloading (muat turun), uploading (muat naik), streaming, online gaming (permainan dalam talian), sending and receiving email (e-mel lebih laju laaa..) dioptimalkan dan dilajukan berbanding tetapan asal..


Cakap banyak tak guna kan? apa kata kita cuba sama-sama dan berikan pendapat anda ya!


Klik ---> SpeedConnect Internet Accelerator v.8.0 Full Silent Installation

Klik ---> SpeedConnect Internet Accelerator v.8.0 Full Crack


Apa yang boleh Hac katakan, setiap percubaan/ujikaji yang anda ingin lakukan, buatlah ia selama seminggu (macam kata-kata tok bomoh pulak)..
konsistenkan ujian anda kepada satu-satu perisian selama seminggu, dan jika anda tidak berpuas hati dengan prestasinya, beralihlah semula kepada perisian yang asal..contohnya anda menggunakan perisian SpeedConnect ini, cuba ia selama seminggu..kalau puas hati, teruskan..kalau tidak, anda beralihlah semula kepada Versis Full Speed Boost..


SUMBER : http://www.omghackers.com

C.P.R Untuk Komputer !

Hahaha...korang ingat manusia aje kena C.P.R kalau tengah putus nafas, atau lemas?
ni aku nak tanye sikit..
pernah tak PC korang:

Hilang button FOLDER OPTION?
Task Manager telah hilang atau disable?
Line internet problem, lembab, tersiput-siput?

hahaha..ni tanda-tandanya korang perlukan C.P.R untuk PC korang..
berkemungkinan PC korang tu dah dijangkiti oleh virus-virus lapuk yang tak habis-habis menyusahkan orang dengan men-disable-kan benda-benda penting yang patut ada pada komputer..
aku dah compilekan semua fail-fail untuk buat C.P.R kat PC korang..
jadi tak payah la nak bersusah payah buat yang baru ok?

kat bawah ni aku bagi pautan untuk muat turun..kalau dalam bahasa inggerisnya 'link to download the file' (kot-kot ada yang tak faham dengan istilah PC dalam bahasa melayu la)

C.P.R For PC (Klik di sini)


Antara isi kat dalam rar file tu ialah 2 registration entries (Show Hidden File & Hide File), satu shortcut untuk regedit, dan 4 perisian untuk membetulkan masalah PC seperti line internet (winsockfix), Ultimate Washer (Untuk repair macam-macam masalah PC..kaji sendiri la nohh), Task Manager Fix (untuk membetulkan Task Manager yang telah dijangkiti virus), dan msconfig.

korang suka tak post ni?kalau suka apa lagi..promote benda ni kat kawan-kawan nohhh..


SUMBER :http://www.omghackers.com

Ophcrack Live CD : Hack Windows Administrator Password

 Nak tools yang boleh buat kerja secara automatik? 

Ophcrack Live CD ialah tool yang patut anda ada dan simpan dalam peti sejuk laci meja di tempat kerja anda atau di mana saja. Ia boleh dirakam (burn) ke dalam CD atau pendrive untuk memudahkan anda membawanya ke mana-mana.



Ophcrack merupakan Password Cracker untuk sistem operasi Windows yang percuma dan bersumber terbuka. Corak godamannya berasaskan Rainbow Table (Boleh juga baca mengenainya DI SINI). Ia mempunyai GUI yang mudah dan dapat dijalankan pada platform yang berbeza.

Ophcrack boleh di muat turun di sini -> Ophcrack

Ia boleh dirakamkan ke dalam CD menggunakan perisian ImgBurn atau rakamkannya ke dalam pendrive menggunakan Universal USB Installer.

Cara penggunaannya? Mudah sahaja. Anda hanya perlu boot melalui Ophcrack Live CD atau USB dan apabila ia mula boot, ia akan mula menjalankan fungsinya secara automatik. Sebaik saja kata laluan dapat dipecahkan, sila catitkan dan keluarkan Live CD atau USB itu tadi. 

Jom Berlagak Seperti Hacker atau Programmer

Lihat paparan skrin di bawah. Cool..

Anda cuma perlu klik pada 'Hack' untuk memulakan 'tugas' anda dan kemudian taiplah apa saja di keyboard komputer anda itu. Ia akan memaparkan seolah-olah anda sedang menulis bahasa pengaturcaraan untuk sesuatu tugas yang hebat. (Ha.. ha..)




Pedulikan apa orang nak kata. Lain kali kalau anda ada rezeki, maka belajarlah bahasa pengaturcaraan yang sebenar. Ini setakat nak main-main atau suka-suka kenakan kawan, boleh lah!

Pergi sini -> HackerTyper 

Iran Godam Pesawat Drone RQ-170 Sentinel AS

WASHINGTON 18 Dis. - Agensi Perisikan Pusat (CIA) dan tentera Amerika Syarikat (AS) menghadapi masalah yang serius jika dakwaan seorang jurutera Iran terbukti benar.

Jurutera yang diwawancara oleh Christian Science Monitor itu menggambarkan dengan terperinci bagaimana sepasukan pakar negaranya menggodam Sistem Pengesan Kedudukan Global (GPS) sebuah pesawat drone AS dengan tujuan untuk menawannya.

Itulah pesawat sama yang didakwa oleh kerajaan AS telah mendarat di wilayah Iran pada awal bulan ini disebabkan kerosakan.

Pakar Iran dilaporkan mendapati kelemahan drone RQ-170 Sentinel itu ialah GPSnya dengan memeriksa drone-drone Amerika yang jatuh pada September lalu.



Berdasarkan maklumat itu, mereka memasang perangkap untuk sebuah drone yang menjalankan pengintipan di ruang udara Iran.

"Dengan mengganggu sistem komunikasinya, kami memaksa pesawat itu terbang dengan 'autopilot' dan di sinilah pesawat kehilangan 'otaknya'," katanya.

Pasukan Iran kemudian memprogramkan drone itu supaya 'mendarat dengan sendiri di lokasi yang mereka kehendaki'.

Jurutera itu berkata, seluruh proses itu semudah menggodam sebuah akaun Google.

Kajian pada 2003 mengenai kelemahan GPS menunjukkan tentera AS tahu tentang masalah itu sejak hampir sedekad lalu, dan jika benar sistem GPS RQ-170 dalam tangan Iran itu digodam, ini bermakna kelemahan tersebut belum dibaiki.

SUMBER: Akhbar Utusan Malaysia, 19.12.2011, ms 18.

Edited: Panduan Lengkap Menggodam GPS, Kredit Kepada Janjang,

---->>> Klik Di Sini 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...